Ací pots consultar ajudes i subvencions

EAUCOV 2020  Ajuda extraordinària a persones treballadores autònomes COVID19

EAUCOV 2020 Ajuda extraordinària a persones treballadores autònomes COVID19

 EAUCOV 2020 Ajuda extraordinària a persones treballadores autònomes COVID19 La presentació de la sol·licitud s'efectuarà realitzant la següent tramitació: Fase ...
Subvenció dins de la Convocatòria de Subvencions a Ajuntaments i E.A.T.I.M. per a l'elaboració i avaluació de plans d'igualtat de gènere, anualitat 2019.

Subvenció dins de la Convocatòria de Subvencions a Ajuntaments i E.A.T.I.M. per a l’elaboració i avaluació de plans d’igualtat de gènere, anualitat 2019.

L'Excma. Diputació Provincial d'Alacant ha concedit a l'Ajuntament de Muro de Alcoy, dins de la Convocatòria de Subvencions a Ajuntaments ...
Subvenció dins de la Convocatòria de subvencions a Ajuntaments de la província d'Alacant per a la realització d'activitats de foment de la llengua i cultura popular valenciana, anualitat 2020.

Subvenció dins de la Convocatòria de subvencions a Ajuntaments de la província d’Alacant per a la realització d’activitats de foment de la llengua i cultura popular valenciana, anualitat 2020.

L'Excma. Diputació Provincial d'Alacant, dins de la Convocatòria de subvencions a Ajuntaments de la província d'Alacant per a la realització ...
Subvenció dins de la Convocatòria de subvencions a ajuntaments de la província d'Alacant per a la realització d'activitats culturals, musicals i escèniques, anualitat 2020.

Subvenció dins de la Convocatòria de subvencions a ajuntaments de la província d’Alacant per a la realització d’activitats culturals, musicals i escèniques, anualitat 2020.

La Junta de Govern de Excma. Diputació Provincial d'Alacant, en sessió ordinària celebrada el 3 de juny de 2020, ha ...
L'Excma. Diputació Provincial d'Alacant ha concedit a l'Ajuntament de Muro de Alcoy, dins de la Campanya de difusió de Música i Teatre, anualitat 2020, les tres actuacions sol·licitades.

L’Excma. Diputació Provincial d’Alacant ha concedit a l’Ajuntament de Muro de Alcoy, dins de la Campanya de difusió de Música i Teatre, anualitat 2020, les tres actuacions sol·licitades.

L'Excma. Diputació Provincial d'Alacant ha concedit a l'Ajuntament de Muro de Alcoy, dins de la Campanya de difusió de Música ...
Convocatòria Subvencions Clubs i Entitats Esportives de Muro d'Alcoi

Convocatòria Subvencions Clubs i Entitats Esportives de Muro d’Alcoi

DECRETO 2020-0939 [DC_CONVOCATORIA_SUB_CLUBS_ESPORTIUS_2020] Extracte BOP ANNEX I ANNEX II ANNEX III ANNEX IV ANNEX V ANNEX VI SUB-ANNEX 1A SUB-ANNEX ...