Informació

Des de l’Oficina i la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Muro es vol convidar a tota la població, i en general a tota la gent dels voltants interessada en el medi ambient, a la presentació del  “Fòrum Joan Pellicer – Aula de Medi Ambient”.
Aquest fòrum pretén ser un espai referent a la comarca en matèria mediambiental, mitjançant un punt de trobada de tots aquells que s’estimem aquest territori. Així doncs, es programaran una sèrie d’activitats de caràcter mensual que inclouran conferències, presentacions, tallers de formació, rutes didàctiques, etc., per tal d’afavorir l’educació mediambiental i el contacte directe entre investigadors, treballadors del medi, autoritats i apassionats de la natura en general.
El nom del Fòrum pretén fer un homenatge permanent a la tasca realitzada per l’etnobotànic i amic Joan Pellicer qui ha estat un dels grans savis valencians. Tanmateix, un home a qui gran part de les institucions d’aquest país, el van considerar poc. No va ser el cas de l’Ajuntament de Muro, on va participar a unes Jornades per a la Sostenibilitat abans que ens deixara. Per tot això i perquè formem part del territori diànic, la mítica i màgica Diània, que ha estat la base fonamental del seu ingent treball d’investigació hem volgut fer-li aquest homenatge.

Dades d’interés: