Fira gastronòmica

La fira se celebra el cap de setmana del primer diumenge del mes d’octubre. Esdeveniment turístic organitzat per l’Ajuntament de Muro que té lloc a la plaça Matzem

 

Més informació

Aquesta fira naix amb l’objectiu de la promoció directa dels artesans i empreses del sector gastronòmic i agroalimentari ubicats a la Comunitat Valenciana.
La fira se celebra el cap de setmana del primer diumenge del mes d’octubre. Esdeveniment turístic organitzat per l’Ajuntament de Muro que té lloc a la plaça Matzem, centre neuràlgic del municipi. Durant tot el cap de setmana es pot gaudir d’un gran ventall d’activitats auxiliars com degustacions, demostracions, xerrades i conferències amb l’objectiu de promocionar i difondre els productes artesans i de qualitat de la CV. A més tota la plaça s’omple amb casetes-estands amb venda directa de productes agroalimentaris i tot això amb l’animació de grups locals.

L’any 2005, al mes d’octubre, es va celebrar a Muro la Primera Fira Gastronòmica de Productes Típics i Artesanals i, com el mateix nom indica, es van donar a conéixer productes artesanals d’elaboració pròpia.

Aquesta fira té dues vessants: la part comercial i la part publicitària.

  • En la part comercial estem parlant de comerços, artesans i la resta d’empreses que oferisquen productes d’elaboració pròpia, estiguen o no envasats.
  • En la part publicitària trobem aquelles associacions que directament estan relacionades amb el món dels aliments o bé de la restauració típica de les nostres comarques centrals.
Fira gastronomica Muro