Ajuntament

MURO

Subvenció dins de la Convocatòria de subvencions a Ajuntaments i Entitats d’àmbit territorial inferior a l’municipi (E.A.T.I.M.) de la Província d’Alacant amb destinació a programes i activitats d’Igualtat d’Oportunitats i Prevenció de la Violència de Gènere, anualitat 2021.

30 ag. 2021 | Ajudes i subvencions, Notícies

Inici | Subvenció dins de la Convocatòria de subvencions a Ajuntaments i Entitats d’àmbit territorial inferior a l’municipi (E.A.T.I.M.) de la Província d’Alacant amb destinació a programes i activitats d’Igualtat d’Oportunitats i Prevenció de la Violència de Gènere, anualitat 2021.

L’Excma. Diputació Provincial d’Alacant ha concedit a l’Ajuntament de Muro de Alcoy, dins de la Convocatòria de subvencions a Ajuntaments i Entitats d’àmbit territorial inferior al municipi (EATIM) de la Província d’Alacant amb destinació a programes i activitats d’Igualtat d’Oportunitats i Prevenció de la Violència de Gènere, anualitat 2021, una subvenció per import de 2.042,12 € per al projecte Taller “micromasclismes” amb pressupost de 2.348,52 €. La subvenció ascendeix a més del 86% del pressupostat.

Historic de noticies

Últimes notícies

Share This