Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

“Nits al Centre”

juliol 2 @ 19:00 - juliol 26 @ 23:30

PROGRAMACIÓ COMPLETA – NITS AL CENTRE (JULIOL 2024)

DIMARTS 2 – Taller d’Art dramàtic a càrrec d’Educulturat de 20:30 a 22:30 a la plaça Matzem

  • Aquesta activitat buscarà que els participants aprenguen mètodes i maneres així com veure altres tipus d’Art presents i moderns.

DIMECRES 3 – Pel·lícula: “INDIANA JONES 5” a les 22:30 a la Plaça de l’església.

DIJOUS 4 – Taller TOC TOC TIK TOK a Càrrec de Vanessa García Navarro al Centre Jove de 19:30 a 21

  • En aquest taller es proposa als joves que porten el seu millor Tik Tok cantat i ballat perquè entre tots traguem el missatge intrínsec que hi ha en la lletra. Es pretén que els joves siguen conscients de les fonts que estan prenent com a referents per a l’aprenentatge de valors i comportaments.

DIMARTS 9 – Taller d’Art urbà, i arts musicals (rap, hip-hop…) de 19 a 23 a la Casa de Ferro

DIMECRES 10 – Pel·lícula: “JURASSIC WORLD DOMINION” a les 22:30 a la Plaça de l’església.

DIJOUS 11 – “COM M´INFLUÏX UN INFLUENCER” a Càrrec de Vanessa García Navarro al Centre Jove de 19:30 a 21

  • En aquest taller diferenciarem la realitat i la ficció, la qual cosa som i el que ens volem transmetre, l’acceptació d’un mateix i les expectatives que ens inculquen les xarxes socials.

DIVENDRES 12 – Manualitats i preparació de l’Scape Room per a la següent setmana a càrrec de GRATACRACK de 20 a 23:30 al Canyaret.

  • Es pretén que els joves elaboren el material i coneixen diferents tècniques manuals i les puguen aplicar per a la construcció de l’Scape Room.

DIMARTS 16 – Taller de Dibuix Manga a càrrec d’EDUCULTURAT de 20:30 a 22:30 al Canyaret.

  • Activitat destinada a la recol·lecció de distintes metodologies i pràctiques en l’art del dibuix.

DIMECRES 17 – Pel·lícula: “BARBIE” a les 22:30 a la Plaça de l’església.

DIJOUS 18 – Amb total llibertat, els joves podran participar en la gran varietat de Jocs i Videojocs que “GRATACRACK” ens brindarà al Canyaret de 20 a 20:30

DIVENDRES 19 – Scape Room a Càrrec de “GRATACRAK” i Joves que hagen elaborat l’Scape Room la setmana anterior de 19:30 a 23:30 al Matzem.

  • Aquesta activitat ens servirà per utilitzar i aplicar les manualitats creades la setmana anterior per a participar en l’Scape Room.

DIMARTS 23 – Eixida Nocturna a Turballos a càrrec de “GRATACRACK”, l’eixida serà a la plaça Matzem a les 20:30 i la tornada està pronosticada sobre les 22:30. Caldrà que els menors vagin acompanyats d’algun responsable, o aportar la documentació necessària per a autoritzar-los.

  • Amb aquesta activitat els joves rememoraran les nits en les que, a la fresca, la nit dona una connotació especials als Contacontes dels que podran gaudir pel camí.

DIMECRES 24 – Campionats i concursos de ping-pong, futbolí, cartes, escacs…

  • Al Centre Jove, des de les 17 fins les 21, es faran quadrants i grups per a cada modalitat competitiva per a que els joves gaudixquen d’una bona estona entre els seus.

DIJOUS 25 – Festa Aquàtica a la Zona Parc de la Piscina de Muro de 16 a 20.

  • Una vegada ha arribat el calor, als nostres joves, després d’un any d’esforç i treball estudiant, es mereixen una bona festa aquàtica amb inflables i atraccions d’aigua.

DIVENDRES 26 – Per a finalitzar amb les Nits del Centre, l’última activitat serà al Solar dels Barracons de 19 a 23:30 amb FESTA DE L’ESPUMA i DJ per amenitzar la celebració.

Mostra els detalls

Inici:
juliol 2 @ 19:00
Finalització:
juliol 26 @ 23:30