Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

XI edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

10/11/2022 - 25/11/2022

  • Es concediran dos premis: un de 2.000 € a la millor empresa i un de 1.500 € al millor projecte empresarial. 
  • Les candidatures es podran presentar a través de la seu electrònica de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat entre el 10 i el 25 de novembre.

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat convoca el XI Concurs d’Empreses i Projectes  Empresarials Emprenedors. Per onzé any consecutiu, la Mancomunitat llança aquesta iniciativa per a reconéixer a les empreses i persones emprenedores que treballen per la promoció econòmica, el desenvolupament local i la creació d’ocupació en les comarques de l’Alcoià i el Comtat.

Al certamen es premien les iniciatives empresarials que fomenten l’impuls econòmic del territori, però també la sostenibilitat, la creació d’ocupació, la innovació i l’adequació de la iniciativa al territori. Enguany, com a novetat, s’ha simplificat el concurs per a fer-lo més atractiu, de manera que es lliuraran únicament dos premis –un a millor empresa (2.000 €) i altre a millor projecte empresarial (1.500 €)– amb una major dotació econòmica que a les edicions anteriors. A més, s’ha incorporat l’opció d’una menció especial del jurat.

Els requisits per a la participació d’empreses són que estiguen ubicades a algun dels municipis que integren la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat –Agres, Alcoi, Alcoleja, Alfafara, Banyeres de Mariola, Benasau, Beniarrés, Benimarfull, Cocentaina, Gorga, LAlqueria d’Asnar, Millena, Muro i Penàguila– i que estiguen constituïdes entre el 13 de novembre de 2021 i la data de tancament de la convocatòria. Pel que fa als projectes, han de ser susceptibles de materialitzar-se en algun dels esmentats municipis en els pròxims mesos. 

https://lamancomunitat.org/xi-concurs-dempreses-i-projectes-empresarials-emprenedors/

DOCUMENT BASES – 2022_007761 (1)

Details

Start:
10/11/2022
End:
25/11/2022