? La Regidoria de Cultura dels ajuntaments d’Agres, Aielo de Malferit, Alfafara, Banyeres de Mariola, Bocairent, Gaianes i Muro, i també les associacions Art Nostre, Art 92 i Centre Interdisciplinari d’Estudis Locals de Muro fan una CRIDA A LA PARTICIPACIÓ en l’exposició col·lectiva “Paraules pintades. Mostra de pintura als balcons”, que tindrà un caràcter itinerant entre els set municipis participants. La iniciativa implica la selecció d’un fragment literari per part de cada artista, amb l’objectiu de fer-ne una interpretació pròpia i reflectir-la en l’obra. Paral·lelament a l’exposició, s’editarà un catàleg que reproduirà tant el fragment literari com el llenç. Els terminis per a participar en l’edició 2022 són els següents:

• Inscripció, mitjançant l’enviament de l’annex 1, (dades personals) al correu info@bocairent.es: fins al 28 de febrer de 2022. En rebre la inscripció, l’organització es posarà en contacte amb vosaltres per proporcionar-vos el llenç.

• Comunicació de les dades de l’obra, mitjançant l’enviament de l’annex 2 (dades de l’obra) al correu info@bocairent.es: fins al 14 de març de 2022.

• Lliurament de les obres acabades, en qualsevol dels ajuntaments dels municipis participants: fins al 28 de març de 2022.

Confiem a comptar amb la vostra participació i, així, seguir fent créixer conjuntament aquesta iniciativa cultural de caràcter intermunicipal.
Més informació:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=321098750063354&id=100064896931849

Histórico de noticias