És per a mi un plaer donar-vos la benvinguda com a alcalde al portal web de l’Ajuntament de la vila de Muro, població del Comtat, situada entre serres i paratges naturals, al nord de les comarques d’Alacant.
Aquesta web és l’instrument que posem al teu abast per conéixer la institució i la població. L’Ajuntament és la casa de totes i tots nosaltres i mitjançant aquest canal de comunicació directe i àgil volem apropar-nos a la ciutadania amb una porta virtual.En aquest espai volem oferir-te l’accés a tota la informació -administrativa, ciutadana, turística i d’interés- perquè pugues disfrutar al màxim la teua experiència amb Muro, ja siga per motius de caràcter inexcusable, com ara tràmits o gestions oficials, o de manera més informal, per a consultar qualsevol dada o informació de la nostra població.

En definitiva, la nostra pretensió com a equip de govern és oferir un portal eficaç, participatiu i transparent a tota la ciutadania. I vos convide a totes i a tots a entrar, aprofitar al màxim totes les funcionalitats que brinda i a connectar amb el Muro més digital i descobrir les ofertes culturals, festives, esportives i comercials, i també la nostra història i la passió per les nostres tradicions.

Vicent Molina Perona,
Alcalde de la vila de Muro