Xarxa Llibres

Informació sobre el programa "Xarxa Llibres"

Des de l'1 de desembre es podrà sol·licitar a l'Ajuntament de Muro els primers 100 euros de l'ajuda de Xarxa Llibres de la Comunitat Valenciana segons ordre 17/2015 de 26-10-2015.

Els primers 100 euros de l'ajuda es podran sol·licitar a partir de l'1 de desembre a l’Ajuntament de Muro, per la qual cosa caldrà presentar les factures de compra dels llibres( detallada).

Si les famílies retornen els llibres en bon estat al col·legi a l'acabar el curs, podran cobrar la segona fase de l'ajuda. A més, entraran en el banc de llibres i, per tant, en el curs 2016-17 tindran els manuals gratuïts per als seus fills.

En els propers dies informarem a les famílies interessades dels passos a seguir per a poder sol·licitar l'ajuda de Xarxa Llibres.

Conselleria ha habilitat  el correu  xarxallibres@gva.es per als dubtes o qüestions que puguen sorgir a les famílies sobre estes ajudes.

La documentació que s'ha de presentar és la següent:

 • Imprès de sol·licitud, que es pot descarregar i emplenar en la web de Xarxa Llibres (disponible a partir del dia 1 de desembre). Cal indicar el NIA de l'alumne o alumna i el codi de centre que els facilitarà cada centre educatiu. En cas de més d'un fill, s'ha de presentar una sol·licitud per cadascun.
 • Original i còpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare o tutor legal)
 • Original i còpia de la factura (o factures) oficial dels llibres d'aquest curs a nom del pare/mare o tutor legal. La factura ha d'indicar una relació nominal dels llibres adquirits (amb indicació com a mínim de la matèria, el curs i l'editorial de cadascun) i els preus individuals. En cas de dos o més fills, s'ha de presentar una factura diferent per a cadascun. En la factura, s'ha de fer constar el nom de l'alumne o alumna, encara que siga manualment.
 • S'ha d'aportar l'imprès de manteniment de tercers emplenat pel titular i segellat pel banc. Manteniment de tercers
 • Original del llibre de família per a comprovar les dades.
 • instància general per al registre de l'ajuntament. Instància

Horari:

 • Dilluns, dimarts , dimecres, dijous i divendres de 16:00 a 20:00  hores
 • Dijous i divendres de 09:00 a 14:00 hores

Organització grups:

 • ESO-FP bàsica: Del 1 al 4 de desembre
 • Primaria Montcabrer: Del 9 al 11 de desembre
 • Primaria Bracal: Del 14 al 18 de desembre

Més informació en aquest enllaç

Per a qualsevol dubte, poden posar-se en contacte amb nosaltres a través del telèfon següent: 965530557

Os adjuntamos el link de la orden 17/2015 de 26 de octubre de la Conselleria de Educación donde se regulan las bases del programa Red de Libros de texto de la Comunidad valenciana:
http://www.docv.gva.es/datos/2015/10/27/pdf/2015_8671.pdf

 

!NOVETAT! us adjuntem l'enllaç de l'Ordre del Procediment de la 2a fase del programa Xarxa LLibres, entrega dels llibres de text i materials curriculars i participació en el banc de llibres curs 2016-2017.

http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=18095

 

NOVETAT¡ us adjuntem l'enllaç de l'Ordre del Procediment de participació en el banc de llibres curs 2016-2017 per part de les famílies que no s'han acollit al programa Xarxa Llibres.

http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=18094

 


 

Expresso Show replica handbags replica designer handbags replica handbags deals chanel replica handbags designer fake handbags replica bags uk replica handbags uk knockoff bags replica handbags replica designer bags designer replica handbags replica designer handbags louis vuitton replica handbags cheap replica bags hermes replica handbags mulberry replica outlet replica mulberry handbags replica bags shop replica handbags outlet replica handbags outlet replica handbags uk hermes replica wallets wholesale replica handbags replica handbags online