Ajuntament

MURO

Ajudes i subvencions

Inici | Àrees | ADL | Ajudes i subvencions

Ací pots consultar ajudes i subvencions

Convocatòria d'ajudes reembolsables destinades  al foment d’instal·lacions d’autoconsum d'energia elèctrica

Convocatòria d’ajudes reembolsables destinades al foment d’instal·lacions d’autoconsum d’energia elèctrica

RESOLUCIÓ CORRECCIÓ D'ERRORS DE LA RESOLUCIÓ EXTRACTE  DE  LA  RESOLUCIÓ  ...
EAUCOV 2020  Ajuda extraordinària a persones treballadores autònomes COVID19

EAUCOV 2020 Ajuda extraordinària a persones treballadores autònomes COVID19

 EAUCOV 2020 Ajuda extraordinària a persones treballadores autònomes COVID19 La presentació de la sol·licitud s'efectuarà realitzant la següent tramitació: Fase ...
Subvenció dins de la Convocatòria de Subvencions a Ajuntaments i E.A.T.I.M. per a l'elaboració i avaluació de plans d'igualtat de gènere, anualitat 2019.

Subvenció dins de la Convocatòria de Subvencions a Ajuntaments i E.A.T.I.M. per a l’elaboració i avaluació de plans d’igualtat de gènere, anualitat 2019.

L'Excma. Diputació Provincial d'Alacant ha concedit a l'Ajuntament de Muro de Alcoy, dins de la Convocatòria de Subvencions a Ajuntaments ...
Subvenció dins de la Convocatòria de subvencions a Ajuntaments de la província d'Alacant per a la realització d'activitats de foment de la llengua i cultura popular valenciana, anualitat 2020.

Subvenció dins de la Convocatòria de subvencions a Ajuntaments de la província d’Alacant per a la realització d’activitats de foment de la llengua i cultura popular valenciana, anualitat 2020.

L'Excma. Diputació Provincial d'Alacant, dins de la Convocatòria de subvencions a Ajuntaments de la província d'Alacant per a la realització ...
Subvenció dins de la Convocatòria de subvencions a ajuntaments de la província d'Alacant per a la realització d'activitats culturals, musicals i escèniques, anualitat 2020.

Subvenció dins de la Convocatòria de subvencions a ajuntaments de la província d’Alacant per a la realització d’activitats culturals, musicals i escèniques, anualitat 2020.

La Junta de Govern de Excma. Diputació Provincial d'Alacant, en sessió ordinària celebrada el 3 de juny de 2020, ha ...
L'Excma. Diputació Provincial d'Alacant ha concedit a l'Ajuntament de Muro de Alcoy, dins de la Campanya de difusió de Música i Teatre, anualitat 2020, les tres actuacions sol·licitades.

L’Excma. Diputació Provincial d’Alacant ha concedit a l’Ajuntament de Muro de Alcoy, dins de la Campanya de difusió de Música i Teatre, anualitat 2020, les tres actuacions sol·licitades.

L'Excma. Diputació Provincial d'Alacant ha concedit a l'Ajuntament de Muro de Alcoy, dins de la Campanya de difusió de Música ...
Aumentar texto
Share This